Mi is az Access Bars, és hogyan működik?

Majdnem 30 évvel ezelőtt  Gary Douglas által létrehozott komplex, segítő módszer

Access Bars® az Access Consciousness lényege és alapja. Ez lehet egy nagy kaland kiindulópontja, és lehet valami, amit hozzáadsz az életedhez, ami segítségedre lesz abban, hogy könnyebben teremts.

Na jó, de mi történik?

A Bárok a fejen 32 egyedi pont, amelyek összefüggenek az élet különböző területeivel és szempontjaival . Megérintve az egyik sávot,  elkezdi tisztítani az életednek a területét vagy az  aspektusában bezárt energiát.

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik, levezetődik  a feszültség, és megnyugszik a kezelt. Gondolatai elcsitulnak, egyszerűen elkezdi jól érezni magát.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem szolgál minket. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik.

Elhallgat a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra is, amit nem gondoltunk volna.

Testkezelés

Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák kioldása testkezelés

A zsírsejtek eltörlése testkezelés energiája azokat a zsírsejteket oldja fel a testünkbe, amelyekben az érzelmeket, bántalmazásokat, az előző életekből hozott sérelmeket, traumákat, kiskorunktól összegyűjtött a testünkkel kapcsolatos  fájdalmakat, bántásokat, manipulációkat  zártunk be. Ezáltal hozzásegít a fogyáshoz és az érzelmi traumák oldásához.

Ez az energia segíthet:
  • Beindítani  a fogyást, ha már próbáltál sok mindent, de még nem történt változás
  • Feloldani érzelmi, szexuális traumákat
  • Hozzásegít a lényed, az Erőd elismeréséhez
  • Kilépni az önbántalmazásból
  • Kilépni abból, hogy értéktelennek érezd magadat
  • Feldolgozni a manipulációkat  és kioldani annak érzelmi lenyomatait a testből
  • Feloldani a zsírpárnáidat, ha azt a szex elleni védekezésként használod