Gyakran ismételt kérdések G.Y.I.K

AnaLog Módszer 

Felmerült bármilyen kérdésed a módszerrel vagy a konzultációval kapcsolatban?

Összegyújtöttem a leggyakoribbakat és meg is válaszoltam őket.

Még soha sem sikerült még transzállapotba jutnom. Mi lesz, ha most sem fog sikerülni?

Ha ezzel a problémával találkoztál, akkor sajnos nem megfelelően informáltak a transzállapottal kapcsolatban. Az AnaLog Módszer konzultáció elején pontosan elmagyarázom, és megmutatom neked, hogy mi a transzállapot, és hogyan működik. Mire számíts, mit tegyél, mit fogsz tapasztalni, stb. Minden ezzel kapcsolatos kérdésedre pontosan, és részletesen válaszolok. Ennek köszönhetően a konzultáció során a transzállapotot mindenki létre tudja hozni.

Akkor is működik a módszer, ha nem hiszek a reinkarnációban?

A konzultáció sikere nem függ attól, hogy miben hiszel, és miben nem. Mi tudjuk, hogy működik, mert számtalanszor tapasztaltuk a saját és a klienseink életében. Tudjuk azt is, hogy hogyan működik az emberi elme, hogyan programoztad be magadnak a hibás mintákat, és, hogy hogyan lehet őket kijavítani. Ez alapján végezzük a munkánkat. Azt, hogy sikerült, a találkozót követően a tapasztalataid fogják bizonyítani.

Reinkarnációs képekkel egyrészt csak akkor dolgozunk, ha azt te is szeretnéd, másrészt pedig, ha indokolt. Az esetek nagyobb részében azonban felesleges.

Emlékezni fogok-e a transzállapot során történtekre?

Igen, mindenre pontosan fogsz emlékezni, és a konzultáció végén megbeszéljük, hogy mi miért történt, milyen eredményre, változásra számíthatsz és, hogy érdemes-e később ismét találkoznunk.

Mi van akkor, ha nem sikeres a találkozó?

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a konzultáció nem éri el a célját. Ha mégis erre kerül a sor, akkor a találkozás díjmentes.

Hozhatok-e magammal kísérőt?

Természetesen hozhatsz. Azt azonban érdemes tudnod, hogy a sikeres együttműködést akadályozhatja, ha esetleg nem szívesen beszélsz, vagy esetleg titkaid is vannak előtte. Ez különösen érvényes szülő-gyerek, és házastárs kapcsolatra vonatkozóan. Az ő esetükben nem javaslom a részvételt, mert biztosan megakadályozza a sikeres együttműködést.

Meddig tart a konzultáció? Mi történik, ha elhúzódik?

Ritkán fordul elő, hogy a konzultáció 120 percnél hosszabb időt venne igénybe. Ha mégis, akkor az azért van, mert a szokásosnál több időt fordítunk a beszélgetésre annak érdekében, hogy a sikert garantáljuk. A konzultáció díját ez nem befolyásolja. Minden találkozó akkor ér véget, amikor az aktuális célt elértük.

Access kezelések

Mit kell csinálnom a kezelés alatt?

Semmit 🙂 Azt ami neked jólesik. Ha úgy érzed beszélgethetünk, kérdéseket tehetek fel, vagy csak pihensz. A Bar-ok futtatása, tisztítása magától működik.

Ez masszázs??

A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem.

Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. Nem fejmasszázs, vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen.

Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana, mert amikor téged kezellek, akkor egy masszázságyon fekszel vagy ülsz és a fejeden meghatározott pontokat érintem meg.

Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után. A legjobb benne pedig az, hogy az egész jövődet változtathatod meg vele.

Gondolataiddal, érzelmeiddel polarizálod, szétválasztod az egységben levést és megteremted a falakat magad köré, megszakítva ezzel a befogadás alapvető képességét.

A fejen található Bars pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess. 

Mi történik egy Bars kezelés után?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet tanultál, hallottál, láttál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintem; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük. 

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszatolod a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek. A bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

Meddig tart egy Bars kezelés hatása?

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni. 

Lehet-e gyerekek és csecsemők bárjait futtatni?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt. 

Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

Lehet-e terhesség alatt alkalmazni? 

Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.) 

Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

 Mennyi ideig tart egy Bars kezelés?

Általában 40-60 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.

Egynél több kezelés szükséges?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen jártak kezelésre.  Ez rajtad múlik.

Árthat-e a Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

Tud-e a Bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszüntetni?

  A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.

Beindulnak az öngyógyító folyamatok.Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például egy csámpás láb problémája megoldódott, megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.
 –