A szinergia jelentése:

Együttműködés, együtthatás amikor több elem vagy tényező együttműködéséből nagyobb teljesítmény, magasabb eredmény jön létre, mintha az elemeket vagy tényezőket egyszerűen összeadnánk.

Többféle terápia működésének elmélyűltebb tanulmányozása közben találtam a szinergia fogalmára, és eltünődtem rajta, vajon hogyan lehetne ezt a hatást a gyakorlatba átültetni és alkalmazni a terápiák során?

Mivel a szinergia jelen van az életünkben a mikro- és makrokozmoszban egyaránt, így áthatja az embert és más emberekhez fűződő kapcsolatainkat, és jól alkalmazva a kommunikációnkat is, ami viszont már a sikeres együttműködés alapja is lehet. Ezért hát érdemes volt jobban megvizsgálnom ezt az izgalmas jelenséget, és a benne rejlő lehetőséget a terápiák működésének szempontjából is.

Ezért úgy döntöttem, hogy az általam már ismert és alkalmazott terápiák összevonásával, ezt az újfajta megközelítést használom, egy intenzívebb és tartósabb javulás érdekében. Így született meg a SzinergiaTerápia.

Van egy OKOZAT (a probléma), amiért eljössz hozzám, innentől kezdve a Te célod és az Én célom is az lesz, hogy megtaláljuk az OK-ot, ami az OKOZAT-hoz vezetett. Közösen cselekszünk, én emlékeztetlek és kalauzollak, te  döntéseket hozol és cselekeszel, így együttműködve újra megtalálhatod az igazi Önmagadat, ami mindig is voltál, csak egy időre megfeledkeztél róla!