Gyakran ismételt kérdések G.Y.I.K

SzinergiaTerápia

Felmerült bármilyen kérdésed a terápiával vagy a konzultációval kapcsolatban?

Összegyújtöttem a leggyakoribbakat és meg is válaszoltam őket.

Még soha sem sikerült még módosult tudatállapotba jutnom. Mi lesz, ha most sem fog sikerülni?

Ha ezzel a problémával találkoztál, akkor sajnos nem megfelelően informáltak a módosult tudatállapottal kapcsolatban. A SzinergiaTerápia konzultáció elején pontosan elmagyarázom, és megmutatom neked, hogy mi a módosult tudatállapot, és hogyan működik. Mire számíts, mit tegyél, mit fogsz tapasztalni, stb. Minden ezzel kapcsolatos kérdésedre pontosan, és részletesen válaszolok. Ennek köszönhetően a konzultáció során a módosult tudatállapotot mindenki létre tudja hozni.

Akkor is működik a módszer, ha nem hiszek a reinkarnációban?

A konzultáció sikere nem függ attól, hogy miben hiszel, és miben nem. Működik, mert számtalanszor tapasztaltam a saját és a klienseim életében. Tudom, hogy hogyan programoztad be magadnak a hibás mintákat és azt is, hogy hogyan lehet őket kijavítani. Ez alapján végzem a munkámat. Azt, hogy hogyan sikerült, a találkozót követően a saját  tapasztalataid fogják megmutatni.

„Reinkarnációs” képekkel egyrészt csak akkor dolgozunk, ha azt te is szeretnéd, másrészt pedig, ha indokolt. 

Emlékezni fogok-e a módosult tudatállapot során történtekre?

Igen, mindenre pontosan fogsz emlékezni, és a konzultáció végén megbeszéljük, hogy mi miért történt, milyen eredményre, változásra számíthatsz és,  később mikor találkoznunk ismét.

Mi van akkor, ha nem sikeres a találkozó?

Ez nagyon ritkán fordul elő! Ha mégis erre kerül a sor, akkor a találkozás díjmentes.

Hozhatok-e magammal kísérőt?

Ez a terápia Rólad szól! Az együttműködést  akadályozhatja, ha esetleg nem szívesen beszélsz, vagy esetleg titkaid is vannak a kísérőd előtt. Ez különösen érvényes szülő-gyerek, és házastárs kapcsolatra vonatkozóan. Az ő esetükben nem javaslom a részvételt, mert biztosan megakadályozza a sikeres együttműködést.

Meddig tart a konzultáció? Mi történik, ha elhúzódik?

Ritkán fordul elő, hogy a konzultáció 120 percnél hosszabb időt venne igénybe. Ha mégis, akkor az azért van, mert a szokásosnál több időt fordítunk a beszélgetésre annak érdekében, hogy a sikert garantáljam. A konzultáció díját ez nem befolyásolja. Minden találkozó akkor ér véget, amikor az aktuális célt elértük.

Access kezelések

Mit kell csinálnom a kezelés alatt?

Semmit 🙂 Azt ami neked jólesik. Ha úgy érzed beszélgethetünk, kérdéseket tehetek fel, vagy csak pihensz. A Bar-ok futtatása, tisztítása magától működik.

Ez masszázs??

A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem.

Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik. Nem fejmasszázs, vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen.

Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana, mert amikor téged kezellek, akkor egy masszázságyon fekszel vagy ülsz és a fejeden meghatározott pontokat érintem meg.

Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után. A legjobb benne pedig az, hogy az egész jövődet változtathatod meg vele.

Gondolataiddal, érzelmeiddel polarizálod, szétválasztod az egységben levést és megteremted a falakat magad köré, megszakítva ezzel a befogadás alapvető képességét.

A fejen található Bars pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess. 

Mi történik egy Bars kezelés után?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet tanultál, hallottál, láttál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintem; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük. 

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszatolod a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek. A bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

Meddig tart egy Bars kezelés hatása?

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni. 

Lehet-e gyerekek és csecsemők bárjait futtatni?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Abból a szempontból inkább hasonlítanak az állatokra, mint a felnőttekre, hogy sokkal hajlandóbbak arra, hogy hirtelen változást engedjenek meg a testükben és a lényükben egyaránt. 

Meg kell említeni, hogy a gyerekeknél sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor „van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

Lehet-e terhesség alatt alkalmazni? 

Igen! (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.) 

Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

 Mennyi ideig tart egy Bars kezelés?

Általában 40-60 percig, bár ez változhat, és még egy 20 perces kezelés is jobb, mint a semmi.

Egynél több kezelés szükséges?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen jártak kezelésre.  Ez rajtad múlik.

Árthat-e a Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

Tud-e a Bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszüntetni?

  A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.

Beindulnak az öngyógyító folyamatok.Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltozhatnak, megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordulhat.