A nevem Fodor Szurov Etelka. 

Szeretnék egy kicsit magamról írni, hogy jobban megismerhessetek.

Kedves ismerőseim és  leendő  ismerőseim!

– Vannak, akik altalános iskolai osztálytársként, évfolyamtárskén esetleg középiskolából,

– vagy ovistárs, iskolatárs anyukájaként ismernek,

– akik a jégkorong által,

– vagy informatikusként,

– akik gyógy- és sportmasszőrként,

– esetleg dobkörből, edzésről, tanfolyamokról ismernek,

-vannak, akik a klienseim,

– a barátaim,

– vannak olyanok is, akik más élethelyzetben már ismernek,

 és akik erről az oldalamról még nem ismernek, ezért is írok most magamról.

Ezek mind én vagyok, de változtam és váltottam. Nem most. Persze az Önmagam változása, mint ahogyan a világ változása, soha nem áll meg, de pont emiatt a váltás (változás) miatt szántam rá magam az írásra, hogy megmutathassam azt az oldalamat, amit a legszívesebben csinálok már hosszabb ideje, ami kitölti a napjaimat, és ami fontos a számomra.

Ez nem más, mint a SzinergiaTerápa. Ennek neveztem el azt, amit és ahogyan csinálok, mert ez, egy egyszerűen összetett módszer, aminek az alapja az AnaLog Módszer, kiegészítve manuálterápiával, Bars kezeléssel, Álmodástani és Önismereti tapasztalataimmal, amit a kliens aktuális élethelyzetéhez, problémájához mérten, mindig Személyre szabva használok.

De mi is az a Szinergia?

Röviden: Együttműködés, együtthatás. A módszerek, amiket alkalmazok, külön-külön is hatásosak, összekombinálva az együttes (szinergista) hatásuk miatt még hatékonyabbak lesznek a kliensben történő átalakulások, pozitív változások.

Harcolhatsz, de a külvilágot nem tudod megváltoztatni! Egyetlen dolog, amiért érdemes és lehet is tenni, az csakis Önmagad! Ezért fontos mielőbb megértened azt, hogy a Változás belőled indul ki és a Te változásod által fog a körülötted lévő világ is megváltozni! 

Saját tapasztalásaim mutattak rá, hogy mennyire fontos a megismerés, a feldolgozás és a megértés.
Világossá vált számomra, hogy ez az a módszer, amit szeretek csinálni, ezt tekintem hivatásomnak, küldetésemnek!

Érdeklődve figyeltem az embereket, nyitottan, megismerésre vágyva fordultam feléjük, és ez a nyitottság vezetett el lépésről lépésre önmagam megismeréséhez.

Mindig is kerestem valamit, ami elvezet az önismerethez…

Megértettem, hogy a lélek dolga a tapasztalás, és a tapasztalatok megértése által nyílik meg az út az életünkben! 

Ahhoz, hogy egy megtapasztalásból, igazi megértés születhessen, szükség van a feldolgozás folyamatára, amihez az egyik kulcs a SzinergiaTerápia.

Segítek megértetni, hogy miben, hogyan, és miért érdemes változnod és hogyan alkalmazd ezt az Önmagad megértése által, Tudatosan a mindennapokban.

Így egyszerre fog megjelenni a változás:

  • a testben: Az öngyógyító mechanizmusok működésbe léptetésével,
  •  az érzelmekben: Testi és Lelki gátlások feltárásával, a tudatalattiban rejlő feldolgozatlan érzelmi minták kioldásával,

  • és a gondolatokban.

Amiben segíthetek a módszer által: – párkapcsolati problémák (van, vagy nincs párkapcsolatod, vagy esetleg másikat szeretnél), – családon belüli problémák (szekál az anyósod, papucs a férjed stb…),- munkahelyi, – anyagi, – pénzügyi gondok. Esetleg szorongsz, – önbizalomhiányod van, – lámpalázas vagy, –  félsz a fogorvostól, esetleg féltékeny vagy, és még sorolhatnám… egy közös pont van mindegyikben, Neked segítek változni, ha Te is szeretnéd!

Ebben tudok segíteni Neked és abban is , hogy rátalálj az Önmagadhoz vezető Ösvényre!