Köszöntelek az oldalamon. A nevem Fodor Szurov Etelka. 

Egy kis írás magamról, hogy jobban megismerhess.

Sok mindent kipróbáltam az életem során, már masszőrként és manuálterapeutaként is másokon segítettem.

Talán a legnagyobb boldogságot és egyben kihívást is az anyaság nyújtotta. A gyermekeim felnőtté válásával új fejezetet nyitott számomra az élet. Elérkezett az idő, hogy megmutassam egy új oldalamat, ami most kitölti a napjaimat és  amit szeretek csinálni, amit a hivatásomnak, küldetésemnek tekintek, az a SzinergiaTerápa

De mi is az a Szinergia?

Röviden: Együttműködés, együtthatás. A módszerek, amiket alkalmazok, külön-külön is hatásosak, és a tapasztalataim által kombinálva szinergista hatásuk miatt még hatékonyabbak lehetnek a kliensben történő pozitív átalakulások, változások.

Ez egy egyszerűen összetett módszer, amelynek az alapja az AnaLog Módszer.

A klienseimet  aktuális  problémájukhoz mérten személyre szabottan AnaLog oldással, vagy manuálterápiával, Bars kezeléssel, olykor az Álomélet és a tudatalatti kapcsolatának feltérképezésével, feltárásával, és önismereti tapasztalataimmal segítem.

Mindig kerestem valamit, ami elvezet az önismerethez…Érdeklődve figyeltem az embereket, nyitottan fordultam feléjük, és ez a nyitottság vezetett el Önmagam megismeréséhez.

Megértettem, hogy a Lélek dolga a tapasztalás, és a tapasztalatok megértése által nyílik  meg az út az életünkben! 

Ahhoz, hogy egy megtapasztalásból igazi megértés születhessen, szükség van a feldolgozás folyamatára, amihez az egyik kulcs az AnaLog Módszer.

Saját tapasztalásaim mutattak rá, hogy mennyire fontos a megismerés, a feldolgozás és a megértés, mert harccal nem tudtam megváltoztatni a külvilágot!

Azt is megértettem, hogy az önszeretet és az önmagamért való tenni akarás elengedhetetlen része a személyes fejlődésnek és boldogságnak. Rájöttem, hogy a valódi változás forrása Önmagamban rejlik és ez által a körülöttem lévő világ is megváltozhat

Amiben segíthetek a Módszer által:

– párkapcsolati gondok,

– családon belüli problémák (anyós, férj, meny stb…),

– munkahelyi, – anyagi, – pénzügyi gondok,

– szorongás,

– önbizalomhiány,

– lámpaláz,

– féltékenység

és még sorolhatnám… egy közös pont van mindegyikben:

Lehetővé válik számodra, hogy megváltozz és az életedet is megváltoztasd.

Így egyszerre fog megjelenni a változás:

  • a testben: Az öngyógyító mechanizmusok működésbe léptetésével,
  •  az érzelmekben: Testi és Lelki gátlások feltárásával, a tudatalattiban rejlő feldolgozatlan érzelmi minták kioldásával,

  • és a gondolatokban: Megértéssel: miben, hogyan és miért érdemes változni és hogyan alkalmazható ez Tudatosan a mindennapokban.

Ebben Segíthetek neked, hogy rátalálhass az Önmagadhoz vezető Ösvényre!