A SzinergiaTerápia egy egyéni terápia. Kifinomult módszer, amely megoldást nyújthat  a problémák és konfliktusok átformálására.

A terápia alkalmával segítek feltárni a konfliktusaid, problémáid, tüneteid kialakulásának okait, és egyben  a megoldásra is rávezetlek.

Megértheted azt, hogy miért, és hogyan kerültél abba a  helyzetbe,amiben vagy és azt is, hogy mit lehet tenni a felszámolásához. Az oldás következtében bekövetkező spontán változás vezet a problémád megoldódásához. A hatékonyságát azonnal tesztelheted a saját életedben. 

A SzinergiaTerápia egy önfejlesztő módszer. A segítségével megoldhatod a problémáidat és konfliktusaidat, és újraépítheted az életedet.

A működésének az az alapja, hogy a problémáid, és a tüneteid a nem megfelelő döntéseid következményei. Valószínűleg te is, mint a legtöbb ember azt gondolhatod, hogy utólag már nem  lehet a hibákon változtatni. Van egy jó hírem. A hibákat utólag lehet javítani, mert utólag tudod meg, hogy hibásak, amikor már a probléma szembetűnő.

A döntéseiddel a viselkedésedet alakítod. A hibás döntések egymásra épülnek, és kialakítasz velük egy viselkedés kombinációt, amivel azután azonosítod magad ( ez vagyok én). Ezek okozzák a problémáidat, konfliktusaidat, és tüneteidet, és ezen tudsz változtatni, ezáltal az életed is megváltozik. Az igazán nehéz, és kilátástalan helyzetekben azt érzi az ember, hogy  valami nincs rendben, de nem tudja mit kellene tennie, hogyan kellene viselkednie ahhoz, hogy jobb legyen. Erre is az egyik megoldás a terápia.

Néhány problámát említek, amin változtathatsz:

  • Szorongás, önbizalomhiány,
  • lámpaláz
  •  Féltékenység
  • párkapcsolat hiánya, vagy  épp problémás párkapcsolat
  • Fóbiáik, allergiák, ekcéma. 

Rengeteg féle problémád lehet, amelyekben egy közös pont van. Te tudsz változtatni és ezáltal  megváltozni! 

De hogyan?

A módszer lényege:

A SzinergiaTerápia segítségével az érzelmeid mentén haladva megkeressük a berögzült, hozott mintáidat, sémáidat, Te pedig kijavítod. Megismered, hogy hogyan jött létre ez a helyzet, és azt is, hogy hogyan tudod felodani. Ez utóbbi semmilyen erőfeszítést nem kíván tőled, mivel az oldás következtében bekövetkező spontán változás létrehozza a megoldást.

A hatékonyságát azonnal tesztelheted a saját életedben és megfigyelheted, hogy működik-e, és azt is megtapasztalhatod mennyire hatékony.

A terápia rámutat két alapvető képességünkre:

 Az egyik az, hogy a – döntéseiddel irányíthatod az életedet.

A másik pedig az, hogy a döntéseidet az érzelmeid befolyásolják.

Az érzelmeid  a szándékodtól, akaratodtól függetlenül, azaz tudattalanul vezérlik, irányítják az életedet. A változáshoz előbb az érzelmeidet kell megváltoztatnod. Az érzelmeid a múltbeli döntéseid, elkövetett hibáid nyomán keletkeztek, és rögzültek. A hibás döntéseket utólag bármikor kijavíthatod, amikor már elég érett vagy rá, és eleget tapasztaltál.

 

A terápia Egyszerű, Mert a problémára koncentrálunk és azt oldjuk meg.  A problémádat vezérlő érzelemmel megkeressük a kialakulás forrását,  Te kijavítod a hibás mintád. A megértés ennek lesz a  kövezkezménye.  Miután a hibát kijavítottad, megváltozik az érzelem, és vele Te is. Ha mást érzel, máshogy viselkedsz, és a siker érdekében semmi egyebet nem kell tenned.

Gyors, és hatékony azért, mert a konzultáció során feltérképezzük, és  Te kioldod a kérdéses érzelmet, átalakítod a mintát. Minden találkozó pozitív változást eredményez.

Érthető. Fontos  hogy értsük, és tudjuk, hogy mi miért van. Ez igaz az érzelmekre is. A SzinergiaTerápia az érzelmek segítségével feltárja az egymásra épülő konfliktusokat. Érthetővé teszi, hogy miért, és hogyan alakultak ki, és mi lett a következményük. A konzultáció során rálátsz a kialakulás folyamatára, megérted az okokat, felismered, és kijavítod a hibákat. Átlátod, hogy miben, és hogyan hibáztál eddig, és miért viselkedsz máshogy mostantól. A változás végleges.

A SzinergiaTerápia során a saját élményeiddel, belső képeiddel dolgozunk. A konzultáció során lezajlott, és megfigyelt változást összevetheted a valós életeddel,  ahol rövid időn belül megmutatkozik az eredményesség is. Meggyőződhetsz arról, hogy képes vagy az életedet jó irányba fordítani

Ezek következtében megoldódnak az önbizalomhiányt okozó konfliktusaid, és problémáid, stabilizálódik az énképed, és elmúlik a belső feszültség.