A SzinergiaTerápia egy egyéni terápia, mely az AnaLog Módszeren alapul. Kifinomult módszer, amely megoldást nyújthat  a problémák és konfliktusok átformálására.

A terápia alkalmával segítek feltárni a konfliktusaid, problémáid, tüneteid kialakulásának okait, és egyben  a megoldásra is rávezetlek.

Megértheted azt, hogy miért, és hogyan kerültél abba a  helyzetbe,amiben vagy és azt is, hogy mit lehet tenni a felszámolásához. Az oldás következtében bekövetkező spontán változás vezet a problémád megoldódásához. A hatékonyságát azonnal tesztelheted a saját életedben. 

Egy önfejlesztő módszer. A segítségével megoldhatod a problémáidat és konfliktusaidat, és újraépítheted az életedet.

A problémáid, és a tüneteid a nem megfelelő döntéseid következményei. Valószínűleg te is, mint a legtöbb ember azt gondolhatod, hogy utólag már nem  lehet a hibákon változtatni. Jó hír, hogy  a hibákat utólag lehet javítani, mert utólag tudod meg, hogy hibásak, amikor már a probléma szembetűnő.

A döntéseiddel a viselkedésedet alakítod. A hibás döntések egymásra épülnek, és kialakítasz velük egy viselkedésmintát, amivel azután azonosítod magad ( ez vagyok én). Ezek okozzák a problémáidat, konfliktusaidat, és tüneteidet, és ezen tudsz változtatni, és ezáltal az életed is megváltozik. Az igazán nehéz, és kilátástalan helyzetekben azt érzi az ember, hogy  valami nincs rendben, de nem tudja mit kellene tennie, hogyan kellene viselkednie ahhoz, hogy jobb legyen. Erre is az egyik megoldás a terápia.

Néhány problámát említek, amin változtathatsz:

  • Szorongás, önbizalomhiány,
  • lámpaláz
  • féltékenység
  • párkapcsolat hiánya, vagy  épp problémás párkapcsolat
  • fóbiáik, félelmek,
  • allergiák. 

Rengeteg féle problémád lehet, amelyekben egy közös pont van. Te tudsz változtatni és ezáltal  megváltozni! 

De hogyan?