De hogyan?

A módszer segítségével az érzelmeid mentén haladva megkeressük a berögzült, hozott mintáidat, sémáidat, Te pedig kijavítod. Megismered, hogy hogyan jött létre ez a helyzet, és azt is, hogy hogyan tudod felodani. Ez semmilyen erőfeszítést nem kíván tőled, mivel az oldás következtében bekövetkező spontán változás létrehozza a megoldást.

Magad válsz képessé arra, hogy saját érzelmeidet, gátlásaidat feldolgozva, hibás viselkedésmintáidat kijavítsd, és ez által megváltozz.

A hatékonyságát azonnal tesztelheted a saját életedben és megfigyelheted, hogy működik, és mennyire hatékony.

A terápia rámutat két alapvető képességünkre:

Az egyik az, hogy a – döntéseiddel irányíthatod az életedet.

A másik pedig az, hogy a döntéseidet az érzelmeid befolyásolják.

  Az érzelmeid  a szándékodtól, akaratodtól függetlenül, azaz tudattalanul vezérlik, irányítják az életedet. A változáshoz előbb az érzelmeidet kell megváltoztatnod. Az érzelmeid a múltbeli döntéseid, elkövetett hibáid nyomán keletkeztek, és rögzültek. A hibás döntéseket utólag bármikor kijavíthatod, amikor már elég érett vagy rá, és eleget tapasztaltál.

  -A terápia  egyszerű, mert a hozott  problémára koncentrálunk és azt oldjuk.

  A problémáidat vezérlő érzelemmel megkeressük a mikor és hogyan jött létre, ezután Te kijavítod a hibás mintád. Miután a hibát kijavítottad, megváltozik az érzelem, és vele együtt Te is. A megértés ennek hatására jön létre. Ha mást érzel, máshogy viselkedsz, és a siker érdekében semmi egyebet nem kell tenned.

  -Gyors, és hatékony  azért, mert a konzultáció során feltérképezzük, és a segítségemmel kioldod a kérdéses érzelmet, majd átalakítod a mintát. Minden találkozó pozitív változást eredményez.

  -Érthető. Fontos  hogy értsd, és tudd, hogy mi miért van. Ez igaz az érzelmekre is. A módszer az érzelmek segítségével feltárja az egymásra épülő konfliktusokat. Érthetővé teszi, hogy miért, és hogyan alakultak ki, és mi lett a következményük. A konzultáció során ráláthatsz a kialakulás folyamatára, megértheted az okokat, felismerheted, és kijavítod a hibákat. Átlátod, hogy miben, és hogyan hibáztál eddig, és miért viselkedsz máshogy mostantól. A hibát a jövőben már nem fogod elkövetni, így a változás végleges.

  A terápia során a saját élményeiddel, belső képeiddel dolgozunk. A konzultáció során lezajlott, és megfigyelt változást összevetheted a valós életeddel,  ahol rövid időn belül megmutatkozik az eredményesség is. Meggyőződhetsz arról, hogy képes vagy az életedet jó irányba fordítani.

  Ezek következtében megoldódhatnak az önbizalomhiányt okozó konfliktusaid, és problémáid, stabilizálódik az énképed, és  elmúlik a belső feszültség.