Integrált Energia Technika – IET®

(INTEGRATED ENERGY THERAPY – IET®)

A technika kifejlesztése a Létezés Központja Alapítvány (The Center of Being) keretein belül, Steven J. Thayer nevéhez fűződik, az általa kifejlesztett lila színű angyali energiát használjuk az energiarendezés során.

Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg. Az Integrált Energia Technika – IET® egy új generációs, finom érintéses technika, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat. Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az egészségünk, életcélunk, jóllétünk és kreativitásunk megélésének útjában állhatnak, majd a helyükre pozitív lenyomatok integrálódnak, ezáltal képessé válunk egy kiteljesedett, örömteli életet teremteni önmagunk számára.

Az IET ® a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múltunkból származó, korlátozó energiamintákat, segít egyensúlyt teremteni a jelenben, hogy megvalósíthassuk álmainkat a jövőben.

AZ IET energiarendezés folymata: Energetizálás: az angyali IET energia a megfelelő területre irányítása. Kioldás: finom nyomással az energiablokk kioldása a megfelelő ponton. A negatív energialenyomat, blokk ezáltal elkezd feloldódni. Elengedés: az energialenyomatok elengedése, kihúzása a kliens energiamezejének 4 rétegéből. Integrálás: a negatív lenyomatok helyére pozitív energia integrálása.

Az energiamező 4 rétegéből (étertest, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegek) sejtszinten segítheti az elengedést:

ilyen pl. : a bűntudat,- bizalmatlanság, – szégyen, – veszélyeztetettség, – kényszerek, – szívfájdalom, – neheztelés, – harag, – düh, – stressz, – erőtlenség, – félelem.