Az elfelejtett Hála magunk és szeretteink felé

Hit – a megérzésekben

Hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlen. Csak nem akarjuk észrevenni.

Egészen addig, amíg már nincs visszaút: szembenézünk az életünkkel vagy elveszünk, eltűnünk, megsemmisülünk.

Egy véletlennek tünő találkozásom volt Etával, 2018 őszén. Bár ismeretségünk több évvel ezelőtt kezdődött, az élet másfelé sodort minket egészen a 2018-as találkozásig, a nemlétező véletlenig.

Hit – Etában

Elég volt egy pillantása, és felismerése, hogy mennyire nagy a baj velem. Mivel megvolt a baráti bizalom, egy új oldalát megismerve, új hivatást választva magának, nagyon könnyen kezdtem el a terápiát. Életszituációk tömkelegét kellett feldolgoznunk, hogy erősebben és könnyebben merjek élni, bátrabb legyek ahol szükséges, megtanuljak nem-et mondani. A Szinergiaterápia volt a fő terápiás módszerem 3 évig, időnként kiegészítve stresszoldó kezelésekkel.

Hit – Önmagamban

Mostanra visszakaptam önmagam erősebb, egészségesebb és hálásabb verzióját.

Megerősítést kaptam, hogy az ösztöneim jól működnek, és ma már merem is használni őket, jó értelemben. Továbbra is figyelek a Jelekre, a környezetemre, a szeretteimre. Igyekszem a jó dolgokat észrevenni. megtanultam a saját életemre figyelni, ne mindig mások élete legyen az én prioritási listám élén. Hosszú, és nem mindig fájdalommentes út volt. Volt, hogy dacos voltam, volt hogy együttműködő. De Te nem adtad fel a közös munkát!

Hála – Etának

Köszönöm a türelmedet, kitartásodat, emberségedet, jóságodat és a belém vetett hitedet.

Már kevesebbszer járok, de mindig tisztelettel gondolok Rád. A szeretet az nem kérdés közöttünk, mély és kölcsönös megbecsülés és őszinteség van jelen a barátságunkban.

Hálás vagyok mindazért, amit értem és így a családomért tettél, hiszen az én változásomra a környezetem is pozítivan reagált, ahogy kezdtem megnyugodni, csitult körülöttem is minden. Nélküled ezt a JÓ ÉLET-et nem tapasztalhattam volna meg. Nagyon hálás vagyok. Köszönöm.

Andrea